İçeriğe geç

Satürn Retro Ne Zaman

Satürn retrosu 2024 ne zaman?

Satürn Retrosu 2024, 29 Haziran 2024’te İstanbul saatiyle 22:06’da Balık takımyıldızında başladı. 14 Kasım’a kadar sürecek. 💫 Çok detaylı makale ➡️ www. Yaşıyor! Hap versiyonu yukarıda önünüzde 💫

Satürn retrosu nasıl etkiler?

Satürn gerilemesi, kişinin iç dünyasına dönüp derinlemesine bir analiz yapma zamanıdır. Geçmiş hatalardan ders çıkarmak, içsel zorluklarla yüzleşmek ve kişisel gelişim için çabalamak faydalı olabilir. Satürn gerilemesi, insanların kendi sınırlamalarını ve güçlü yanlarını daha iyi tanımalarını sağlar.

Satürn 2024’te hangi burçta?

Satürn 2024’te Balık burcunda. Zaman değişiyor, çağlar değişiyor ve değişen zamana uygun davranarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Karma efendisi Satürn yine Balık burcunda, karma, bitişler ve sonuçları anlatan ve bize kapanış zamanının geldiğini işaret eden bir burç.

Satürn ne zaman ters dönecek?

Satürn ne zaman geri dönüyor? Satürn’ün geri hareketi 17 Haziran 2023’te başlıyor. Satürn’ün yönünü değiştirdiği gün 17 Haziran 2023, İkizler burcu sezonunun sonu.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Satürn kaç yılda bir Retro yapar?

Satürn her 27 veya 29,5 yılda bir gökyüzündeki burcunuza ve derecenize geri döner ve orada yaklaşık 2,5 yıl kalır.

Doğum haritasında Satürn retro ne demek?

Bir anlamda, doğum haritasındaki geri giden Satürn, güçlü bir Uranüs’ün varlığıyla eş anlamlıdır. Bu geri hareket altında doğan kişiler düzen ve programı sürdürmekte zorluk çekerler. Belirli bir kurala veya düzene göre hareket etmeleri gereken durumlarda her zaman gergin ve kaygılı hissederler.

Satürn retrosu hangi burçta?

Mart 2023’te geçişine başlayan Satürn gezegeni, 30 Haziran 2024’ten itibaren Balık burcunda ikinci gerileme sürecine başlıyor. 14 Kasım’a kadar geri gidecek bu süreçte, ne olduğumla değil, ne olacağımla ilgili olması gereken karma yüklü gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Satürn retro ne zaman bitecek?

Satürn gerilemesi sırasında (30 Haziran – 14 Kasım 2024) burçlar nasıl etkileniyor? 30 Haziran 2024

2024 hangi burcun yılı olacak?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Satürn hangi burçta zararlı?

7. Satürn Oğlak ve Kova burcunun yöneticisidir. Güçlü burcu Terazi, en zayıf burcu Koç ve kötü burçları Yengeç ve Aslan’dır. Satürn; Öğretici bir gezegendir. Disiplinli, tehlikeli ve zordur.

2024 tutulmalar hangi burçlarda yapılacak?

🌲 Ay tutulması 25 Mart 2024’te Ankara saatiyle 10:00’da Terazi burcunun 5° derecesinde gerçekleşecek. 🌲 Güneş tutulması 8 Nisan 2024’te Ankara saatiyle 21:20’de Koç burcunun 19° derecesinde gerçekleşecek. 🌲 18 Eylül 2024’te Ankara saatiyle 05:00’te gerçekleşecek.

Satürn retrosunda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

Retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tavır kavgalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Satürn döngüsü bitince ne olur?

Bu döngünün tamamlandığı dönemde, Satürn’ün hangi burçta veya evde olduğuna bağlı olarak hayatta bazı derslerle karşı karşıya kalırız. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, hesaplaşma ve yetişkinlik gibi temaları yönetir.

Saturn retrosu ne zaman başlıyor?

21 Aralık 2020’de Jüpiter-Satürn kavuşumuyla başlayan 20 yıllık döngünün ilk çeyrek evresi, 20 Ağustos 2024’te Jüpiter-Satürn kare açısının gerçekleşmesiyle Eylül 2024’ten itibaren belirgin bir seviyeye ulaşıyor.

Doğum haritasında satürn retro ne demek?

Bir anlamda, doğum haritasındaki geri giden Satürn, güçlü bir Uranüs’ün varlığıyla eş anlamlıdır. Bu geri hareket altında doğan kişiler düzen ve programı sürdürmekte zorluk çekerler. Belirli bir kurala veya düzene göre hareket etmeleri gereken durumlarda her zaman gergin ve kaygılı hissederler.

Satürn retrosu hangi burçta?

15 Kasım’a kadar sürecek olan Satürn Retrosu bizi içsel bir uyanışa çağırıyor. Güneş sisteminin en katı öğretmeni olarak bilinen Satürn, 15 Kasım’a kadar Balık burcunda retro olacak. Zodyak’ın disiplin gezegeni, esasen her şeyin sorunsuz bir şekilde yürümesini sağlamaktan sorumludur.

En yakın retro ne zaman?

2024’te dört Merkür gerilemesi olacak. İlki aslında 13 Aralık 2023’te başlasa da etkileri 1 Ocak 2024’e kadar sürecek. Diğer üç gerileme 1-25 Nisan, 5-28 Ağustos ve 25 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleşecek.

Tavsiyeli Bağlantılar: Berceste Kaç Ortak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kırgız Escort